Tænk dig om inden du går i byen!

Det er weekend. Du skal i byen med vennerne. I starter med at feste lidt hjemme hos dig. I tager videre i byen for at lade festen fortsætte der. I hygger jeg. I drikker nogle drinks. I danser til langt ud på den lyse morgen. MEN da du kommer hjem ud på de tidlige morgentimer, tager den fornøjelige aften pludselig en mindre sjov drejning. Du står foran din hoveddør. Døren er naturligvis låst. Da du skal til at låse op, leder du i alle lommerne. Du ser efter i tasken. Du mærker igen i alle lommerne. Men du kan ikke finde den. Nøglen. Hvornår har du sidst set den? Du kan ikke rigtig huske det. Fik du den overhovedet med, da I tog af sted? Har du lagt den i lommen på den jakke, du har glemt et eller andet sted i løbet af aftenen eller natten, mens I hyggede jer og havde det allermest sjovt? Hvad gør du nu?

Hvilke muligheder har du for at sikre dig, at du altid kan komme ind i din bolig?

Du starter med at ærgre dig over, at det igen er lykkedes for dig at glemme eller tabe dine nøgler. Men du indser hurtigt, at du er nødt til at gøre mere end det. I første omgang tænker du på, om der er nogen, du kan ringe til, som har en ekstranøgle til din lejlighed. Men det er der ikke. Nu kan du så ærgre dig over, at du aldrig fik gjort alvor af det med at kontakte låsesmeden, så han kunne hjælpe dig med at få fremstillet en ekstranøgle. Havde du haft en ekstranøgle, kunne du også have lagt nøglen et eller andet sikkert sted udenfor, inden du tog af sted. Men heller ikke det fik du gjort. Der er altså kun én ting tilbage at gøre, og det er at ringe efter en låsesmed, som kan hjælpe dig ind igen.

Få besøg af låsesmeden på alle tidspunkter af døgnet

Heldigvis så er der låsesmede, der har døgnvagter, som du kan ringe efter, uanset om det er midt om natten, i weekenden eller jule- eller nytårsaften. Du kan for eksempel ringe til: HV  Låseteknik / Låsesmed i København. Så er hjælpen snart på vej, og du kan komme ind i din bolig igen. Forhåbentlig har du husket at sørge for, at der er plads i budgettet til den slags små overraskelser. Når låsesmeden har klaret opgaven med at låse døren op for dig, så husk, at hvis du ikke finder din nøgle igen, så er det en god ide at få besøg af låsesmeden igen, da du så bør få stillet dine låse om og få lavet nye nøgler. Er det nu også nødvendigt, vil du måske tænkt. Ja, det er det. Ellers risikerer du, at der er nogen derude, der har fri adgang til din bolig. Hvis der er det, dækker din forsikring ikke.