Vinterens 5 fashion favoritter

Vinteren er over os, og det er blevet tid til at se på hvilke fashion favoritter, vi bør have i vores garderobe i år. Jeg har herunder fundet fem af vinterens fashion favoritter, som du bør overveje i år.

Overknee støvler

Overknee støvler er igen i år med på listen over vinterens fashion favoritter. Overknee støvler passer til langt de fleste outfits og kvinder og det er selvfølgelig også en af grundene til at vi alle sammen er vilde med dem.

Jeg er vilde med overknee støvler sammen med et par lune knæ strømper og et par leggings.

Pelsjakker

Der er ikke nogen tvivl om at jakker med pels igen i år er et sikkert hit, særligt jakker med pels på kraven er et hit. Pelsjakker er lune og super lækre og så skal der ikke være nogen tvivl om at man sagtens kan holde varmen i en lun pelsjakke.

Knæstrømper

Jeg er selv stor fan af knæstrømper og igen i år er det et sikkert hit. Knæstrømper er super lækre og passer helt perfekt til et par flotte overknee støvler, som også er en af vinterens fashion favoritter.

Smarte huer

Ikke nok med at en hue holder dig varm, så ser det også super fint ud med en flot hue til langt de fleste outfits.

Huer fås i mange forskellige materialer og farver, min favorit er dog en lækker strikket hue.

Bløde sweatre

Jeg er vild med bløde sweatre, særligt hvis de er lidt oversized. Lune sweatre er perfekt på en kold vinterdag, hvor man bare har planlagt at blive inde i varmen med en god film.

Jeg er vild med bløde store sweatre, et par leggings og et par lune knæstrømper.
Jeg håber at du kan bruge det ovenstående som inspiration, fortæl mig gerne om dine vinter favoritter.