3 gode råd til pleje af dit hår

Ligesom din hud har dit hår også brug for regelmæssig pleje, så det ikke bliver tørt eller fedtet. Der findes mange forskellige hårtyper, der alle har brug for en bestemt type pleje og omsorg, så du kan opnå dit optimale resultat. Du kan indkøbe spandevis af produkter, i din søgen efter det perfekte hår, men ofte vil blandingen af de mange forskellige produkter blot ødelægge håret mere. Så her får du 3 gode råd til pleje af dit hår, så du kan finde ”must have” produkterne, der fungerer til alle hårtyper: både fint og krøllet.

1. Styr din farve med Silver Shampoo

Silver Shampoo er det perfekte produkt, hvis du som blondine leder efter en shampoo eller balsam, der fjerner de gule/orange toner i dit blonde hår, og dermed giver dig et mere køligt blond look. Efter at håret er blevet skyllet med vand, lader du produktet sidde i 3-5 minutter for derefter at skylle det ud. For at opnå et mere intens look, kan du forlænge behandlingen med et par minutter. Produktet kan også bruges af brunetter og rødhårede, men her anbefales det, at man ikke lader produktet sidde i ligeså længe for at opnå det ønskede resultat. Shampooen bør kun bruges 1 eller 2 gange om ugen for at håret ikke udtøres, og det er en god ide at efterfølge behandlingen med en balsam eller en hårkur, så håret ikke bliver tørt.

Du kan finde shampootypen hos flere mærker, men vær sikker på at du vælger det rette mærke, da nogle udgaver af produktet kan slide håret unødvendigt.

Find et stort udvalg af silver shampoo hos Hairoutlet.dk

2. Vær miljøbevist og undgå tørt hår

Specielt om sommeren er risikoen for tørt hår større, derfor er det en god ide at indkøbe shampoo med UV-beskyttelse, for at undgå slid af solens stråler. Men håret kan skam blive tørt og slidt hele året rundt, hvis du ikke passer på. En god ide er at være miljøbevist ved at  spare på vandet og strømmen. For håret blive tørt og fedtet, hvis det skylles med shampoo dagligt, derfor bør man gå i bad hver anden dag eller skylle håret med vand hver anden gang. Du kan også spare strømmen, ved at lade håret lufttøre, da føntørren ved dagligt brug slider håret. Og sidst men ikke mindst, er en god hårolie en gang om ugen en god måde at undgå tørt hår.

3. Frisk håret op på 1 minut

Et sikkert ”must have” inden for hårprodukter er en dry shampoo, der efter et par sprøjt i dit hverdagskedelige tørre eller fedtede hår giver håret nyt liv, og dermed sparer dig for en hårvask inden aftenens fest og spas. Du kan nemt finde en dry shampoo hos dit yndlings hårmærke, men hvis du er i tvivl, så er dry shampooerne fra Batiste et hit, da de frisker håret op ved at give den nødvendige volume samtidig med at de giver håret en blomsterfrisk duft. Shampooerne findes i flere størrelser, også rejseudgaver, så du kan friske håret op på farten.