5 gode råd til, hvordan du finder den store kærlighed

Står det sløjt til med kærligheden? Det virker af og til nemmest at give op i sin søgen på kærlighed. Måske har du ledt alle de steder, du kan komme i tanke om, men ikke fundet den endnu.

Der er heldigvis råd at hente – her kommer 5 af slagsen.

1. Få lagt et personligt horoskop

Det kan være en rigtig god ide at lægge ud med at få lagt et personligt horoskop, hvis du er kørt helt træt i din søgen efter den eneste ene.

Da du blev født havde planeterne en ganske unik position i forhold til hinanden. Udfra din fødselsdato, tidspunkt og sted kan du få lagt et horoskop, der beskriver dig med næsten uhyggelig præcision – både din personlighed udadtil og indadtil.

Horoskopet kan være et godt udgangspunkt for at finde ud af, hvad du søger og savner i en partner, samt hvordan I kan komplimentere hinanden. Du finder ligeledes ud af, hvad du har at byde ind med i forhold til en kommende partner.

2. Kig op

Det kan lyde som et dumsmart råd at give, men ofte er kærligheden allerede inden for ens radius – man ser den bare ikke. Vær åben over for nye mennesker, du møder, spørg interesseret ind til deres liv og ønsker – hvem ved, måske opstår der gnister.

3. Prøv en datingtjeneste

Der findes efterhånden en række datingsider, du kan melde dig til. Undersøg, hvilke sider der lægger vægt på det, du leder efter. Det er en god ide at gå udenom Tinder, hvis du søger et længerevarende forhold, da intentionerne hos de andre brugere på Tinder ofte ikke er kærlighed – ikke dermed sagt, at det ikke kan lade sig gøre.

4. Prøv noget nyt

Hvis du har svært ved at finde kærligheden, så skyldes det måske, at du endnu ikke har ledt det rigtige sted. Danskere specielt er gode til at finde sig til rette i en omgangskreds, der er tilpas stor til at dække deres sociale behov.
Det hjælper bare ikke meget, hvis du søger med lys og lygte uden at udvide din sociale omgangskreds en smule samtidig. Der er mange gode muligheder for at møde nye mennesker – måske en flamme. Du kan melde dig ind i en løbeklub, engagere dig i det lokale fritidsliv eller noget tredje – bare du kommer ud.

5. Hav realistiske krav og forventninger

Kærligheden er nem at idealisere og forventningerne til en eventuel partner er ofte tårnhøje. Det gælder både udseende og personlighed. Går det slet ikke med kærligheden, er det måske på tide at tage et kig i spejlet. Kunne du være George Clooneys tvillingebror eller Scarlett Johanssons hidtil ukendte søster? Hvis ikke bør du nok heller ikke forvente, at din kommende partner er det.
Kærlighed er ikke at forveksle med begær – så går du ofte galt i byen. Du bør istedet for reflektere over, hvilke kvaliteter du godt kunne tænke dig ved en partner, og hvad du selv har at tilbyde. Et sundt forhold er jævnbyrdigt.