4 gode råd til singler

Kærligheden er en flygtig ting, og er i dagens Danmark ikke nær så veldefineret, som den har været før. Kærligheden bliver mere og mere abstrakt, og det er ikke nær så håndgribeligt, som det var dengang, hvor kærligheden i virkeligheden handlede om at finde sig en ægtemand, man kunne spendere resten af sit liv med. Sådan er det ikke længere og kærligheden kommer i alle farver og former. Dette gør det på den ene side langt nemmere, da man hurtigere finder sig tilpas i et kærlighedsforhold, hvis det kan være præcis, som man ønsker det. Samtidig er det også svært at lede efter noget, som er så uhåndgribeligt. Alle søger nemlig denne kærlighed, men det kan være svært at vide, hvor man skal lede, og hvis man endelig finder et sted at lede, vil det sjældent være her, man rent faktisk finder kærligheden.

Alligevel forsøger mange sig med dating, når de er singler. Dette kan være fordi, man leder efter denne kærlighed igennem dating. Men det kan ligeså vel være fordi man enten mangler noget at bruge sin tid på eller leder efter et hurtigt knald. Alle tre ting er før lykkedes ved hjælp af dating, så der er ingen tvivl om, at det nødvendigvis behøver at være spild af tid. Dog er dating en smule usikkert netop fordi folk leder efter så meget forskelligt, og det er derfor også en god idé, at man gør sig nogle overvejelser inden man begynder. Det vil være det første af de 4 gode råd til singler, der i denne artikel vil blive givet i forbindelse med dating og sex. Man kan nemlig let komme til at ende i en situation, som man helst havde set sig fri for, hvis man ikke gør det fuldstændig klart for sig selv, hvad man ønsker.

Det er fortsat vigtigt altid at have et kondom

Selvom det som før nævnt er utrolig vigtigt, at man har gjort sig nogle klare overvejelser omkring, hvad man ønsker, er det samtidig også vigtigt, at man kan være i stand til at mærke efter, hvad man har lyst til. For det kan være, at man har besluttet sig for, at man virkelig ikke ønsker at have sex på disse dates, men hvis man virkelig har lyst, og synes det er en sød person, man er på date med, så skal man da ikke holde sig tilbage. Dette fører direkte til det 3. Råd nemlig, at man altid skal have et kondom på sig, da sex i forbindelse med dating er utrolig usikkert i forhold til kønssygdomme. Køb dit kondom online, så er du altid sikker.

Hav en undskyldning klar

Der er ingen tvivl om, at det er muligt at have en helt fantastisk date, men man kan også være 100 procent sikker på, at man vil opleve nogle rigtig dårlige, hvis man dater regelmæssigt. Derfor er det også vigtigt, at man altid har en plan b, hvis man hellere vil løbe skrigende bort end at putte et kondom på og få et hurtigt knald.